FOREVER LIVING ERBJUDER KVALITETSPRODUKTER FÖR BÅDE IN OCH UTSIDAN AV DIN KROPP.

Jobba hemifrån och få fantastiska förmåner

Forever har gett mig allt detta - Årliga resor runt om i världen till exotiska platser. Senaste fyra åren har vi blivit bjudna till Hawaii, London, Singapore och Sydafrika. Resor tur och retur samt boende på femstjärniga hotell och fickpengar. 


Allt detta beroende på hur bra vi lyckats med vår verksamhet året innan. 


Vi har fått möjligheten att jobba hemifrån, och själva bestämma när och hur mycket vi vill jobba.


Vi har haft glädjen att mottaga Chairman bonuscheckar flera år. Detta är en vinstfördelning till alla som gjort bra i från sig. 2015 var vi 63 stycken från Skandinavien som fick detta. Storleken på checken varierar beroende på vad just du tillsammans med ditt team har skapat. 


Jag kör tryggt med årets modell av Audi Q5, eftersom jag har Forever to drive. Vilket innebär 400, 600 eller 800 Euro + moms varje månad. Denna förmånen har jag haft löpande de senaste 15 åren. 

Vi har skaffat oss ett sommarparadis i Finland, där vi kan samla nya krafter samt umgås med våra vänner från hela världen.

Jag har en månadsinkomst som är mer än jag någonsin drömt om när jag startade min Forever resa!

Jag är evigt tacksam att jag vågade välja bort det inrutade liv som jag hade i Täby kommun under 26 års tid samt satsa helhjärtat på Forever! Trots alla negativa reaktioner från min omgivning stod jag på mig och valde livskvalitet i stället för stress.

Med allt detta vill jag inspirera dig att våga skapa det liv Du drömmer om. Välkommen att höra av dig så kan vi påbörja Din Forever resa!

Vill du veta mer? Ring mig!
Powered by